6 Mart 2015 Cuma

EMZİRME ODASI OLMAYAN YERLERİ BOYKOT EDİN

Unutmayın tüketici olarak elinizde korkunç bir güç var: BOYKOT!!

Gittiğiniz mekanlara tekrarla ısrarla kişileri örgütleyerek şartların düzeltilmesi konusunda mail atın dilekçe yazın, facebook sayfalarına, instagram ya da twitterlarına mesaj atın. Göreceksiniz ses bulacak ve çözüm getirilecek.

Kozyatağı civarında oturan arkadaşlar bu yazıyı lütfen genel merkezlerine mail atsınlar.



Sayın Carrefour’sa Yetkilisi,

Kozyatağı Carrefour (İçerenköy ) AVM’nizin sürekli müşterisi olarak EMZİRME ODALARINIZIN ve mama sandalyelerinizin yetersizliği kurumunuzun ne kadar anne bebek düşmanı bir yapıya sahip olduğunu göstermektedir.

Kozyatağı Carrefour şubenizde sadece bir annenin girebileceği tek bir emzirme odası bulunmakla birlikte birden fazla anne odayı kullanmak istediğinde dakikalarca sıra beklemek zorunda kalmaktadır. Bu süreçte bebekler ağlamakta anneleri de stres olmaktadır.

Ayrıca geçen gün, bir hanım mecburen emzirme odasında namaz kıldığı için bebeğimin tüm çığlıklarına rağmen kişinin ibadetini bitirmesini beklemek zorunda kaldım. Şubelerinize mescit de açılır ise zaten tek ve küçücük olan emzirme odaları amaç dışı kullanılmaz.


Emzirme odalarınızın sayısını çoğaltmanız ve var olanların mevcut durumunu düzeltmeniz ve genişletmenizi tüm içtenliğimle ümit ederek tüm bu şartlar düzeltilmediği takdirde AVM’nizin boykot edilmesi için sosyal medyadaki tüm imkanlarımı seferber edeceğimi bilginize arz ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder